Mikä on Unelmallinen?

Heippa, olen Kati. Ompelen pääsääntöisesti aikuisten vaatteita. Haluan auttaa ja inspiroida muita ompelusta innostuneita, jakamalla omat ideani ja vinkkini. Blogi keskittyy aikuisten vaate ompeluun. Ompelua harrastavat löytävät blogistani paljon helppoja ompeluohjeita.

Oma ompelu harrastukseni lähti liikkeelle yhden aamun hullusta ideasta. Hetken mielijohteesta päätin opetella ompelemaan. Useimmat läheiseni oli sitä mieltä, että yht’äkkiä alkanut innostukseni loppuu aivan yhtä nopeasti kuin alkoi eli yhdessä yössä. Tuon hetken tieto taidoillani oli hyvä, että erotin ompelukonetta saumurista. Saatikka, että olisin tiennyt tuon taivaallista kankaista, neuloista tai kaavoista. Ensimmäiseksi lainasin kirjastosta kasan lehtiä ja kirjoja sekä äidin ompelukoneen. Yhteinen matkamme sujui mainiosti puoli vuotta, kunnes ompelukone alkoi vaikuttaa vahvasti alkoholisoituneelta. Erilaisista säädöistä huolimatta, tikki oli kuin humalaisen matka baari illan jälkeen kotiin. Vika oli varmaankin koneen ajoituksissa. En tiedä. Sen sijaan, että olisin kohteliaasti vienyt koneen korjattavaksi, palautin sen äidille kauniin kiitoksen kera. Päätin ostaa ensimmäisen oman ompelukoneeni, Pfaff Ambition 1.0. Blogin nimi juontaa juurensa tähän ompelukoneeseen. Olihan tuo melkoisen unelmallinen ensimmäiseksi ompelukoneeksi kaikkine hienouksineen. Ajan kanssa nimestä on tullut aina vain osuvampi. Unelmallisesta tuli minun unelmani ompelusta ja yrittämisestä, työn ja intohimon yhdistämisestä. Olen käyttänyt varmasti satoja ellen tuhansia tunteja oppiakseni ompelemaan. Nyt haluan auttaa muita ompelusta innostuneita oppimaan helpommin, nopeammin ja toivon mukaan myös hieman edullisemmin.

Tervetuloa mukaan Unelmallisen matkaan, toivottavasti viihdyt!

- Kati -

PS. Oletko kiinnostunut henkilökohtaisemmista tarinoista, matkailusta ja kaikenlaisista kädentaidoista elämäntapana? Tervetuloa seuramaan myös käsityöpainoitteista lifestyle blogiani Unelmallinen elämä!